Amazing Space - Thermogenic - LED Facial bar

Stimulate, Activate & Relieve

Thermogenic Bar er et multi-aktivt skønhedsapparat anbefalet til alle hudtyper – specielt til at booste collagen dannelsen og opstramme huden, samt for at modvirke inflammation med antiseptisk effekt.

Anbefales til brug på ansigt, hals og dekolte – let at anvende hjemme samt medbringe på sin rejse.

 

Den nedkølende og opvarmende stimulering fra Thermogenic apparatet varierer i temperatur fra 6-42 grader for at stimulere bindevæv- og ansigtsmuskler, samt for at astringere hudens overflade, der efterlades med en frisk og fornyet glød.

 

Valg af rødt eller blåt LED lys kan anvendes, for at stimulere eller berolige hudens overflade.

 

Lydbølger fra Thermogenic baren vil give en afslappende og blødgørende effekt på ansigtsmuskulaturen under behandling.

 

Anbefales til kontinuerlig hjemmepleje 1-2 gange pr. uge.

 

LED - Red light: 1-2 g. pr. uge (5 min.) på nyrenset hud med en oliefri gel "Liquid Moist" eller "Cool Cucumber" eller "Moist Explosion" ampul. Rødt LED lys aktiverer og opstrammer din hud.

Aktiverer cellemetabolismen + regenererer væv

Rødt LED lys kombineret med varme for collagen-boostende og ophelende virkning på bindevævet. Effektiv anti-age effekt.

LED - Blue Light: 1-2 g. pr. uge (3 min.) på nyrenset hud med en oliefri gel "Liquid Moist" , Cool Cucumber eller "Moist Explosion" ampul.

Virker antiseptisk + anti-inflammatorisk

Blåt LED lys kombineret med nedkølende temperatur har antiseptisk og anti-inflammatorisk effekt - godt efter dybderens samt ved uren hud, acne, og rosacea

TEMPERATUR: Variationen fra høj til lav temperatur (-/+) stimulerer huden via thermo-effekt.

Den nedkølende og opvarmende stimulering fra Thermogenic apparatet varierer fra 6-42 grader for at stimulere bindevæv- og muskulatur samt for at astringere hudens overflade der efterlades med en frisk fornyet glød.

FREEZE effekt:

Astringerer porerne  / Reducerer rødmen

Nedkøler huden til 6 grader og reducerer rødmen i overfladen / astringerer huden

HEATING effekt:

Muskel afspænding / Øger vævsgennemstrømnig 

Opvarmer bindevævet til 42 grader for at aktivere og accelerere absorberingen af pleje produkter/ åbner porerne/ stimulerer blodcirkulationen

Sonic" effekt:

"Sonic" er vibration fra Thermogenic baren med afslappende og blødgørende effekt på ansigtsmuskulaturen - kan vælges til og fra.

Info omkring LED-lys: 

LED står for = light emitting diode / diode-lys på dansk.

LED Therapy blev opfundet af NASA til at fremme regenerering af post-operativ arvæv. Teknik til at behandle bindevævets dybere cellelag med lys-energi. Generelle hudforbedringer var den positive bivirkning man så under testforløbet.

Sådan virker det:

Lysenergien overføres til såkaldt ATP- energi (adenosine triphos phate), hvilket er det brændstof som bindevævets basalceller skal bruge, til at danne de elastiske kollagene fibre.

Med lys behandlinger får cellerne altså brændstof til maksimalt at reproducere og genoprette hudvævet.

Hyppige behandlinger er at foretrække for maksimale resultater. Dvs. hellere flere kortere lys behandlinger, end få længerevarende behandlinger.

895,00 DKK 895,00