Precious Geranium Boost – Facial toning mist 100 ml.

Precious by Amazing Space er en luksuriøs hudplejeserie skabt af essenser fra krystaller, perler og ædelsten udviklet af Laura Bonné. Serien er baseret på unikke formularer med multiplejende og cellebeskyttende elementer fra krystaller og ædelsten, der skaber en smuk, vitaliserende og illuminerende effekt på hud og læber. Essenserne anvendes i både renseprodukter, cremer, serums, masker, peelinger og behandlinger.

”Det er nærmest en magisk velsignelse inden for udvikling af kosmetiske produkter at kunne tilsætte krystaller fulde af vibrerende energi og illuminerende skønhed som indholdsstoffer i eksklusive produkt-formularer. Resultatet er en serie af plejeprodukter i en ny kategori, som befinder sig mellem hudpleje og makeup – en unik måde at anvende elementer fra naturens skattekammer på. Perler, diamanter, krystaller og ædelsten har i årtusinder været brugt til både smykker og spirituelle ritualer. I denne serie anvendes de med et helt nyt formål, for at udnytte de hudplejende egenskaber”.

Astringerende og fugtboostende ansigts mist med essens af krystal-illumineret blomstervand af lindrende vand-lilje, pink geranium og hibiscus. Rig på vitamin C. Den kommer i en smuk sort glasflaske og giver et skønt friskt boost til ansigtet. Du sprayer den blot direkte på ansigtet med 10-15 cm. afstand.

Mist/boost kan med fordel anvendes hele dagen, når du føler at du trænger til fugt. Feks hvis du sidder meget ved en computer, som er meget udtørrende for huden. Det friske boost og duften, kan virkelig gøre underværker. Den kan også bruges til at fiksere din make-up.

Bruges efter afrensning for at sammentrække hudens porer og tilføre huden fugt, inden påføring af din creme.

Indhold: 100 ml.

285,00 DKK