Precious Kissable Lips – Tourmaline lip balm 40 ml.

Precious by Amazing Space er en luksuriøs hudplejeserie skabt af essenser fra krystaller, perler og ædelsten udviklet af Laura Bonné. Serien er baseret på unikke formularer med multiplejende og cellebeskyttende elementer fra krystaller og ædelsten, der skaber en smuk, vitaliserende og illuminerende effekt på hud og læber. Essenserne anvendes i både renseprodukter, cremer, serums, masker, peelinger og behandlinger.

”Det er nærmest en magisk velsignelse inden for udvikling af kosmetiske produkter at kunne tilsætte krystaller fulde af vibrerende energi og illuminerende skønhed som indholdsstoffer i eksklusive produkt-formularer. Resultatet er en serie af plejeprodukter i en ny kategori, som befinder sig mellem hudpleje og makeup – en unik måde at anvende elementer fra naturens skattekammer på. Perler, diamanter, krystaller og ædelsten har i årtusinder været brugt til både smykker og spirituelle ritualer. I denne serie anvendes de med et helt nyt formål, for at udnytte de hudplejende egenskaber”.

Denne skønne læbebalm kommer i en stor tube, så du har til meget lang tid. Den kan med fordel bruges på både neglebånd, tørre albuer, tørhed omkring næsefløjen og tørre pletter dagen igennem. Den er blød og lækker i konsistensen og har små “korn” af krystallen Turmalin, der smelter når den kommer på læberne, og fremhæver din læbefarve helt naturligt.

En plejende balm tilsat dyrebar turmalin sten for en smuk og naturtro læbe teint. Balmen blødgører, beskytter og opheler læberne med ”plantesmør” af blødgørende candelila, avocado, kæmpe natlys, honning og mangosmør.

Lægger en fin beskyttende hinde, heler tørre læber, løsner flosset hud skånsomt, lindrer ømheder samt bevarer og opbygger hudens smidighed. Den holder godt og længe på læberne og kan endda, i et meget tyndt lag, bruges under læbestift. Med denne balsam er det slut med "problem læber".

Indhold: 40 ml.

325,00 DKK