Precious Brilliant Night – Aquamarine face balm 75 ml.

Precious by Amazing Space er en luksuriøs hudplejeserie skabt af essenser fra krystaller, perler og ædelsten udviklet af Laura Bonné. Serien er baseret på unikke formularer med multiplejende og cellebeskyttende elementer fra krystaller og ædelsten, der skaber en smuk, vitaliserende og illuminerende effekt på hud og læber. Essenserne anvendes i både renseprodukter, cremer, serums, masker, peelinger og behandlinger.

”Det er nærmest en magisk velsignelse inden for udvikling af kosmetiske produkter at kunne tilsætte krystaller fulde af vibrerende energi og illuminerende skønhed som indholdsstoffer i eksklusive produkt-formularer. Resultatet er en serie af plejeprodukter i en ny kategori, som befinder sig mellem hudpleje og makeup – en unik måde at anvende elementer fra naturens skattekammer på. Perler, diamanter, krystaller og ædelsten har i årtusinder været brugt til både smykker og spirituelle ritualer. I denne serie anvendes de med et helt nyt formål, for at udnytte de hudplejende egenskaber”.

PRECIOUS BRILLIANT NIGHT Aquamarine face balm er en grøn ”energi” balsam med intensive hudplejende egenskaber fra planteklorofyl og mynte fyldt med nærende energi. Opstrammende vitamin A fra gulerod samt antioxidanter, fra tamanu-frø, dybdeplejer huden. Teksturen er genopbyggende med inca-omega 3,6,7,9 og candelila voks. Akvamarin-stenen er kendt for sin beroligende virkning og er derfor særlig anvendelig som ekstra intens natpleje. Også god til tørre læber, albuer mm. Ydermere perfekt til afstressende ansigtsmassage eller gua sha-ritualer.

Synes du, at din hud mangler fugt, vil du elske en balm om natten istedet for en creme. Når man bruger en balm, “balsamerer” du din hud natten over, så den i ro kan genopbygge sig selv, og man vågner med en gennemfugtet og velplejet hud, der er fugtmættet. 

Rynker kan kraftigt mindskes ved at få den rigtige mængde søvn på de rigtige tidspunkter. Hudens celler regenererer om natten. Jo bedre cellerne er til at regenerere, jo mere fleksible bliver hudcellerne, dvs. huden bliver elastisk og trækker sig ikke sammen og giver rynker omkring øjnene. Og det fremmes med en god natbalm.

Bemærk at cremen indeholder 75 ml. i en fin sort glaskrukke og der følger den fineste lille spatel i grøn jade med. Den indeholder altså 50% mere end en almindelig creme størrelse.

Indhold: 75 ml.

750,00 DKK