Precious Premium Pearl – Face, eye & neck cream spf. 15, 75 ml.

Skønneste fyldige anti-age creme, uden at den fedter, men hvor du føler dig fugtet hele dagen. Og så dufter den skønt af jasmin.

Jasmin er kendt for at være helende og beroligende for huden og er samtidig en stor antioxidant, som passer godt på din hud. Den er god mod tør og sensibel hud, og desuden er jasminblomstens duft kendt for sin opløftende virkning.

Luksuriøs ansigtscreme med diamant- og perleekstrakt, der beskytter, forfiner og illuminerer hudens overflade smukt. Rose damask, jasmin og sød mandel lindrer huden, sammen med opstrammende og kollagen boostende hexapeptider. Lecithin fra bomuldsfrø rig på phospolipid og jojoba indeholdende vitamin F, har tilsammen en ”plummer-agtig” og magisk udglattende effekt på hudens overflade. Anvendes året rundt som både dag-, øjen- og halscreme med beskyttende spf. 15.

Bemærk at cremen indeholder 75 ml. i en fin sort glaskrukke og der følger den fineste lille spatel i grøn jade med. Den indeholder altså 50% mere end en almindelig dagcreme størrelse.

Indhold: 75 ml.

Precious by Amazing Space er en luksuriøs hudplejeserie skabt af essenser fra krystaller, perler og ædelsten udviklet af Laura Bonné. Serien er baseret på unikke formularer med multiplejende og cellebeskyttende elementer fra krystaller og ædelsten, der skaber en smuk, vitaliserende og illuminerende effekt på hud og læber. Essenserne anvendes i både renseprodukter, cremer, serums, masker, peelinger og behandlinger.

”Det er nærmest en magisk velsignelse inden for udvikling af kosmetiske produkter at kunne tilsætte krystaller fulde af vibrerende energi og illuminerende skønhed som indholdsstoffer i eksklusive produkt-formularer. Resultatet er en serie af plejeprodukter i en ny kategori, som befinder sig mellem hudpleje og makeup – en unik måde at anvende elementer fra naturens skattekammer på. Perler, diamanter, krystaller og ædelsten har i årtusinder været brugt til både smykker og spirituelle ritualer. I denne serie anvendes de med et helt nyt formål, for at udnytte de hudplejende egenskaber”.

950,00 DKK