Box of Valentines - Precious Diamond Candle & Soft Obsession Oil

Valentines box med lækkert duftlys og nærende og opstrammende body olie, normalpris 870.-  Særtilbud 696.-

Naturligt duftlys af planteolie og økologiske duftnoter af jernurt, mynte og eukalyptus. For hver 100 lys findes en diamant på bunden – Er du den heldige? :-)

Soft Obsession, Nourishing Body Oil - Nærende olie til hele kroppen. Indeholder kæmpe natlys olie, hybenkerne - rig på vitamin c, samt havtorn - rig på omega 7, der opstrammer og styrker hudvævet. Anbefales dagligt efter bad for nærende effekt på tør hud samt efter vægttab eller graviditet for opstrammende resultater. Indeholder 130ml.

En synergi opstod da Laura Bonné og Haniel Khamseh Møller mødtes tilfældigt. Nu er de to kvinder gået sammen om at skabe dette eksklusive duftlys, med elementer fra det, de vægter højest - kvalitet, design og den gennemtænkte detalje.

Er man den heldige, der finder skatten, når lyset er brændt ned, kan diamantens certifikat hentes i butikken hos Haniel Jewelry i Gothersgade 27 i København.

 

696,00 DKK 870,00

Fugtgivende, økologiske cremer fra Amazing Space

Her finder du økologiske fugtgivende og blødgørende cremer fra Amazing Space.

Moder natur er den primære leverandør til Amazing Space's økologiske hudplejeserie. På ingredienslisten står der udelukkende naturlige, biologiske og økologiske ingredienser. Hertil kommer at produkterne er fri for parabener samt syntetiske farvestoffer og syntetisk parfume.

Den delikate fugtkilde, planteekstraktet INCA OMEGA, som er en nøgleingrediens i produktserien, er desuden rig på omega fedtsyrer; omega 3, omega 6, omega 7, omega 9 samt bl.a. antioxidanter og proteiner.