Økologisk hudpleje fra Amazing Space

Økologisk rens og og pleje

Her finder du økologiske luksus renseprodukter til dit ansigt fra det danske brand Amazing Space. Serien er udviklet af spaindehaveren, Laura Bonné, som driver spaen på det femstjernede Hotel d'Angleterre i København. 


Amazing Space er udviklet specielt med henblik på skandinaviske og nordiske hudtyper samt med henblik på nordens barske vejrforhold.  I denne produktserie finder du både produkter til ung problemhud, til tør og sart hud, kombineret hud samt en lang række af produkter med anti-age effekt. 

Serien karakteriseres ved, at den indeholder aktive ingredienser, som ikke kun renser, plejer og beskytter, men som også bidrager til at genopbygge huden. 

Hvis du ønsker at intensivere din hudpleje indefra, finder du i kategorien "Kosttilskud" et bred udvalg af fiskeolie, vitaminer og økologisk te, som bidrager til at booste din huds naturlige glød og elasticitet. 
Bemærk, at alle produkter i Amazing Space-serien ikke kun er økologiske, men også parabenefri, fri for alkohol samt fri for syntetiske farvestoffer og syntetisk parfume.