Bøger

Mig og min dejlige hud af Laura Bonné

Inspiration til, hvordan du får en flottere hud

I bogen, Mig og min dejlige hud, finder du opskrifter på hjemmelavede masker, peeling m.m. til både tør, sart, fedtet og kombineret hud. 

Du finder også mange tips til teenageren, som lider af problemhud såsom akne og fedtet hud. 

Opskrifterne indeholder hovedsagligt almindelige ingredienser fra køkken og badeværelse, som gør de gode råd nemme at tage til sig. 

I bogen finder du også opskrifter på juice og smoothies, som styrker din hud indefra, og  som er et godt supplement til den ydre hudpleje.

Forfattere: Gitte Ankersen og Laura Bonné

199,00 DKK

Bøger om beauty foods, hudpleje, spa og skønhedsritualer

Laura Bonné driver den luksuriøse og eftertragtede spa, Amazing Space, på det femstjernede Hotel d'Angleterre i København. 

Ud over at være uddannet kosmetiker, spaindehaver, og vinder af flere priser ved Danish Beauty Award er Laura Bonné også forfatter og medforfatter til flere bøger om sparitualer, hudpleje og beauty foods, hvori hun giver råd og vejledning om, hvordan du booster hudens skønhed såvel indefra som udefra.

"Skønhedspleje skal være en hverdagsting og ikke en fin krukke, vi kun lejlighedsvis griber ud efter, fordi vi ikke nænner andet, når den er for fin og for dyr." Laura Bonne, Børsen 12.07.2012

Her finder du følgende bøger:

Amazing Spa af Laura Bonné
Beauty foods
Din babys hud- og kropspleje
Mig og min dejlige hud af Laura Bonné
Skønhedsritualer af Laura Bonné