Om Pure Nature spa & wellness

Velkommen til en verden af velvære, skønhed & oplevelser for både krop, hår og sind.

Pure Nature spa & wellness ligger lige ved kanten af Moesgård skovene, hvor rådyrene græsser i æblehaven.

Stedet har bakker, skov og hav og ligger blot 15 min. kørsel fra Aarhus og 10 min. fra Odder. Du kan supplere din kur oplevelse med en gåtur til Fløjstrup strand og skov, via en hulvej der fører dig fra toppen af bakkerne og ned til vandet, alt sammen på stedets egne jorde.

Vi er inspireret af Østens helt særlige omsorgsfuldhed og gæstfrihed. Når du træder ind af døren vil vi sørge for, at du glemmer travlhed og jag for at blive henført til aromatiske bade, afslappende musik, behandlinger og dufte. Du vil blive henført til et sted, hvor du vil opleve en indre ro, du sent vil glemme.

Behandlere

wellness, parbehandling, spa, fodbehandling, malling, beder, aarhus

Trine

Jeg startede Pure Nature spa & wellness i januar 2010.

Jeg havde været indkøber i tekstilbranchen i mange år. I 2008 var jeg på en ferie på Maldiverne, og her fik jeg en oplevelse udover det sædvanlige, og også idéen til at starte på et nyt arbejdsliv efter min barsel, for da jeg gik på barsel opdagede jeg, hvor travl jeg egentlig havde været, og det ville jeg gerne lave om på.

Den slags forkælelse jeg havde oplevet i Thailand og på Maldiverne, ville jeg gerne indvie danskerne i. Jeg tog herefter uddanelsen til spa & wellness terapeut, og har efterfølgende taget flere forskellige massage-, make-up- og behandlingskurser.

Så al min inspiration kommer fra Maldiverne og Thailand - her har jeg fundet roen, duftene, de naturlige produkter, den omsorgsfulde måde at care om andre mennesker på, og det at have fokus på den enkelte og god tid, så man føler man er den eneste det drejer sig om, og at man har al tid i hele verden, på et sted hvor intet kan nå én....

kosmetolog, ansigtsbehandling, acne, massage, aarhus, malling, beder

Sofie - på barsel

Sofie er uddannet lægeeksamineret kosmetolog og terapeutisk massør, og er tidligere uddannet social- og sundhedshjælper. Sofie er særligt dygtig til massage og ansigtsbehandlinger, og har også flair for dybderens og fjernelse af milier/talgknopper. Sofie udfører også alle kropsbehandlinger, parbehandlinger, fod/håndbehandlinger med stor ekspertise.

Sofie har altid haft et øje for sundhed, velvære og det naturlige, og er derfor meget grundig og patentlig med sit arbejde. Hun er videbegærlig og elsker at lære nyt.

Hendes rolige personlighed afspejles på bedste vis i hendes behandlinger og hendes omsorg for andre mennesker, hvor hun ånder en stor ro med fokus på velvære, med kunden i centrum. Som terapeutisk massør sætter Sofie fokus på balancen mellem det fysiske og det psykiske velbefindende. Sofie ønsker altid at opnå det bedste resultat, og er desuden god til at vejlede i forhold til valg af brug af produkter.

ansigtsbehandling, voks, brazil,, malling, beder, aarhus,

Charlotte

Charlotte er uddannet statsanerkendt kosmetiker med speciale i hud- og skønhedspleje. Igennem hendes erhvervsfaglige uddannelse, har hun et bredt kendskab til alle skønhedsbehandlinger både vedr. ansigt og krop, samt den faglige viden bag.

Charlotte er særligt dygtig til ansigtsbehandlinger og kan rådgive dig i forhold til din hudtype og hudtilstande.

Derudover er Charlotte ekspert i alle husets voksbehandlinger og hun ligger stor vægt på et komplet hårfrit resultat. Derfor er hun også altid klar til at rådgive dig i før- og efterpleje, således, at du opnår et perfekt resultat af din behandling.

Charlotte har taget flere kurser hos Amazing Space.

Charlotte er en imødekommende og rolig pige, med øje for kvalitet og velvære.

kosmetolog, ansigtsbehandling, healing, massage, aarhus, malling, beder

Esme

Esme er oprindeligt uddannet kosmetolog, massør og materialist.

Er healingssmassør, og sanselighed samt nærvær spiller en stor rolle i hendes behandlinger. Hun går meget op i, at der skabes flow, helhed og balance for den enkelte og dennes behov. 

Hun har stor interesse indenfor det alternative, hvor massage, clairvoyance, healing bl.a. er en stor del af hendes private virke.

Med sin baggrund som helsevejleder i helsekostregi udspringer hendes interesse for urter, kosttilskud og at bidrage til vedligeholdelse af krop og sind med alt fra naturens skatkammer. 

Esme har desuden siden 2015 været Sanseterapeut/Spaterapeut på Hotel Vejlefjord.

Hun går og løber meget gerne i skovene i området hun bor i, som inspiration til ro, balance og behandlinger.

kst, kranio sakral terapi, massage, aarhus, signe bro, spa

Signe

Signe er uddannet lærer og har bl.a. undervist i idræt i mange år. Det var hendes  oplevelse at mange børn og unge mennesker i stigende grad, fik problemer med deres krop - dårlig ryg, smerter i knæ, hovedpine etc. 
Dette fik hende til at rette fokus på "den sunde krop". Så hun uddannede sig til muskel- og kranio sakralterapeut, og i 2009 valgte hun at arbejde udelukkende med behandling.  
I 2010 blev Signe sanseterapeut/spaterapeut på Vejlefjord Kur- og spa, hvor hun også uddannede spa personale. 

Ud over at arbejde som behandler laver Signe også yoga- og meditationskurser både i Danmark og i USA, i samarbejde med andre behandlere. Signe udfører alle kropsbehandlinger, massagebehandlinger, ansigtsbehandlinger og Kranio Sakralterapi hos Pure Nature. Signe arbejder ud fra, at krop og psyke er én og samme sag, og når vi presser os selv fysisk eller psykisk, kommer kroppen i ubalance og vi får smerter eller bliver syge og trætte. Signe arbejder i sine behandlinger på at afbalancere, skabe cirkulation og energi.

Signe er meget optaget af hvordan man kan holde kroppen sund, smidig og i balance. Hun dyrker meget yoga, og elsker lange gåture med hendes dejlige hund i den smukke natur hun bor i.

frisør, malling, beder, odder, grøn, økologisk, reflekser, dameklip

Lene

Lene er uddannet frisør, make-up artist og massør. Brænder meget for de naturlige produkter og for det sunde hår. Lene har arbejdet flere forskellige steder, og har bl.a. været make-up artist og frisør hos Aarhus Teater.

Lene er meget grundig, og det er meget vigtigt for hende, at hendes kunder er helt tilfredse når de går ud af døren. Derudover er Lene meget dygtig til at mærke på kunden, om de har lyst til at sidde i fred og læse blade, eller om de gerne vil have en hyggesludder mens de sidder i stolen :-)

Gennem begge uddannelser har Lene også lært hvor vigtigt det er at ansigtsformer og frisurer passer sammen, og Lene er meget erfaren i rådgivning i dette. Lene laver desuden massage, parbehandlinger og ansigtsbehandlinger i huset.

Opsætninger er Lenes store passion, både på arbejde og i fritiden på hendes piger :) Både hvad angår brude, konfirmander og fest opsætninger - løseligt opsat, eller det mere grundige. Hun har erfaring i klippeteknikker med specialsakse, der giver frisurer et meget individuelt look og som tilpasser form og fylde af håret. Saksene sælges tre steder i verden, og Lenes investering er gjort - kan man vidst roligt kalde det -  i Australien.