Ansigtsbehandling

At forkæle sig selv med en ansigtsbehandling, er velvære, men er også at afslappe muskler, gøre huden velplejet, mindske rynker og tilføre huden og ansigtsmuskulaturen fornyet energi. Med regelmæssige og professionelt udførte ansigtsbehandlinger kan man mindske aldringstegn, modvirke hudproblemer og bevare et smukt og sundt udseende i mange år.

Allerede fra 25-års alderen begynder vores hud at ældes betydeligt. Det ses bl.a. som fine linjer i huden, pigmentforandringer og forstørrede porer. For at mindske disse aldringstegn, er det vigtigt at styrke huden og hjælpe den med at genopbygge sig selv. Her er det vigtigt at bruge gode og naturlige produkter, og at forkæle sig selv med en grundig og professionel ansigtsbehandling, hvor huden bliver renset i dybden, hvor du får den rette rådgivning omkring pleje af din hud, betyder også meget. Man vil kunne se og mærke den positive forskel på sin hud, både på kortere og længere sigt.

Det er ikke nok at forkæle sig selv med professionelle ansigtsbehandlinger, produkterne til hjemmebrug er faktisk endnu vigtigere, da det er den daglige pleje, der er den mest vigtige. Har du de rette produkter til den rette hudtype, vil du opnå de bedste resultater, efter de professionelle behandlinger du får hos os. Og vi hjælper dig naturligvis med at finde de rette produkter, og vi giver også gerne prøver med hjem før et køb.

Alle behandlinger rundes af med en skøn bakke med økologisk the, frugt, nødder og chokolade...

Pure Nature Klassisk ansigtsbehandling, 60 min. 695.-

Vi starter ansigtsbehandlingen med en skøn fodmassage efterfulgt af en blødgørende og opfriskende fodcreme.

Derefter går vi videre til ansigtet med afrensning i Pañpuri eller Amazing Space´ skønne rene produkter, alt efter hudtype. Derefter afslappende varmekompres efterfulgt af peeling, afspændende ansigts-, decolté- og nakkemassage, maske efter hudtype - mens masken virker, gives håndmassage. Til slut ansigtsmist, serum, øjencreme og ansigtscreme efter hudtype. Der afsluttes med hovedbundsmassage og let make-up (til kvinden). 

 

Pure Natures Purifying ansigtsbehandling, 90 min. 895.-

En dybderensende, pore minimerende samt fugtgivende ansigtsbehandling med de økologiske Amazing Space produkter eller Pañpuri holistiske produkter.

Vi starter med fodmassage, derefter rens og afslappende varmekompres efterfulgt af peeling af ansigtet, og dybderens hvis ønsket. Der ligges to forskellige dybderensende og fugtgivende masker, hvor der samtidig gives håndmassage. Derefter øjenmaske, og en skøn afspændende ansigtsmassage. Der rundes af med øjencreme og dagcreme, hovedbundsmassage og let make-up.

 

Pure Nature Luksus ansigtsbehandling, 100 min. 1045.-

Denne behandling er både for mænd og kvinder, med en lille forskel i behandlingen. Vi starter med et skønt urtefodbad efterfulgt af en rensende og behagelig fodscrub, derefter påføres en blødgørende og opfriskende fodcreme.

Så gives en afslappende rygmassage, så man virkelig er afslappet og i balance, når vi derefter starter selve ansigtsbehandlingen.

Vi starter med at ansigtet afrenses enten i Pañpuri´s skønne produkter eller Amazing Space produkter, alt efter hudtype. Derefter afslappende varmekompres, efterfulgt af peeling, dybderens, skøn og afspændende ansigts-, decolté og nakkemassage, opstrammende og rensende ansigtsmaske af bl.a. appelsinolie, honning og hvidt ler, her påføres samtidig lip balm som er meget plejende for læberne. Imens masken virker, gives også håndmassage.

Vi runder af med ansigtsmist, opstrammende og fugtgivende øjencreme, serum, dagcreme og hovedbundsmassage samt let make-up. (til kvinden :-))

 

Amazing Face Workout 60 min. 750.-

Fuld workout for alle dine ansigts muskler

"Amazing Face Workout" er meget mere end blot en ansigtsbehandling, det er en fuld workout for alle dine ansigts muskler.
Som alle gode workouts begynder behandlingen med en opvarmning, hvor man aktivt stimulerer ansigt, hals og décolleté med nappe, ælte og klappe tag. Efter dette er huden opvarmet, og klar til at træne med bolde. Dette bliver udført med de nye ’Eco rubber-balls’. De er tilpasset i tre forskellige størrelser, hver især til at løsne op på dybereliggende spændinger i ansigtsmuskulaturen.

Træningen forsætter med ’lift massage’ af ansigtets mimiske muskulatur, med vores signatur Face Sculpting Therapy (FST). En bindevævsmassage af de 97 ansigtsmuskler, som opstrammer huden og mindsker de mimiske linjer. Resultatet er en fantastisk glød.

Nu har ansigtet gennemgået en effektiv styrketræning, og din behandling afsluttes med kølende strygninger fra magiske Gua Sha  sten. Gua Sha er en behandlingstradition fra Østen, som er mange hundrede år gammel. Ved hjælp af et specielt formet ”skrabe-redskab” fremmes cirkulation og gennemstrømning i bindevævet, så huden opnår en smuk og naturlig glød. Ved Gua Sha-massage elimineres spændinger, ophobet væske samt affaldsstoffer. Resultatet er smuk glød, løftede ansigtstræk og et sundt bindevæv. Du kan også købe en sten med hjem.

Boldene kan også bruges derhjemme til at opretholde ens workout. Med behandlingen følger vejledning omkring brug af ’Eco rubber-balls’. Ligesom med træning af kroppen, så skal det vedligeholdes for at opnå endnu bedre resultater af behandlingen. 750.-

 

Amazing Space - Resurface, 110 min. 1295.-

En ultimativ, foryngende og opstrammende luksus ansigtsbehandling med de økologiske Amazing Space produkter, der starter med et fodritual med fodbad, fodpeeling og fodmassage.

Vi fortsætter med rens og afslappende varmekompres efterfulgt af peeling, afslappende FST - face sculpting therapy massage, en naturlig ansigtsløftningsteknik., fugtpacking i Ayurveda Argan Mask, hvor der samtidig gives massage af arme og hænder. Derefter oxygen elixir boost, og afslutning med serum, øjencreme og dagcreme. Der afsluttes med hovedbundsmassage og let make-up (til kvinden).
Behandlingen forfiner, udglatter og ensarter hudens overflade. Man mindsker linjer, rynker og grove porer synligt.

 

Amazing Space - Ayurveda Lift, 60 min. 795.-

En fugtgivende, foryngende og plejende ansigtsbehandling med de økologiske Amazing Space produkter.

Vi starter med fodmassage, derefter rens og afslappende varmekompres efterfulgt af peeling af ansigtet, soft pack i Oxygen Elixir og Ayurveda Argan Mask, hvor der samtidig gives håndmassage. Derefter øjenmaske, og en skøn afspændende ansigtsmassage. Der rundes af med serum, øjencreme og dagcreme, hovedbundsmassage og let make-up.
Behandlingen er særlig egnet til den modne, tørre, sarte og triste hud, der mangler fornyet glød.

 

Amazing Space - Bio Lightning, 60 min. 745.-

En fugtgivende, plejende og forfinende ansigtsbehandling med de økologiske Amazing Space produkter.

Vi starter med fodmassage, derefter rens og afslappende varmekompres samt mist. Derefter Miracle Mask, hvor der samtidig gives håndmassage. Derefter Bio-Lightning ampul og Bio-Cell Face Wrap, imens gives decolte-, nakke- og skuldermassage. Der rundes af med øjencreme og dagcreme, hovedbundsmassage og let make-up.

A.H.A, plante stamcelle teknologi samt kojic syrer, ensarter hudens teint og hyperpigmentering.
Effekt: Ensarter hudens tone/glød, giver fugt og pleje, samt modvirker nedbrydning udefra og ældning. Anbefales som kurforløb med 6 behandlinger fordelt over 3-6 uger. Ved køb af 6 behandlinger, betales for 5 behandlinger.
NB: Undgå sol i minimum 21 dage efter endt behandling.

 

Amazing Space - Miracle Micro Peel, 30 min. 485.-

En naturlig frugtsyre behandling, der forfiner, opstrammer og regenererer huden, med Amazing Space produkter.

Vi starter med rens og afslappende varmekompres samt mist. Derefter Miracle Mask, hvor der samtidig gives håndmassage. Der rundes af med øjencreme og dagcreme, hovedbundsmassage og beroligende kolde krystaller dæmper huden.
Biokemisk peeling der forfiner porerne, regenererer og opstrammer. Kan købes som tillæg til andre behandlinger.

 

FST - Face Sculpting Therapy, 60 min. 795.-

Den skønneste bindevævsmassage af de 97 ansigtsmuskler indgår i denne behandling. Opstrammer huden og mindsker mimiske linjer. Meget behagelig behandling, som vi starter med rens, varmekompres og peeling, og afslutter efter massagen med rens, mist og dagcreme.

 

Pañpuri Luksus ansigtsbehandling med urtebolde, 100 min. 1145.-

Vi starter med et skønt urtefodbad efterfulgt af en rensende og behagelig fodscrub, derefter påføres en blødgørende og opfriskende fodcreme. Så gives en afslappende rygmassage, så man virkelig er afslappet og i balance, når vi derefter starter selve ansigtsbehandlingen.
 
Vi starter med at ansigtet afrenses enten i Pañpuri´s purifying oil eller Pañpuri purifying cleanser, alt efter hudtype. Derefter afslappende varmekompres, efterfulgt af peeling, dybderens, skøn og afspændende ansigts-, decolté og nakkemassage, opstrammende og rensende ansigtsmaske af bl.a. appelsinolie, honning og hvidt ler, her påføres samtidig Pañpuri lip balm som er meget plejende for læberne. Imens masken virker, gives også håndmassage.
 
Vi runder af med ansigtsmist, opstrammende og fugtgivende øjencreme, concentrat/serum, Pañpuri´s antioxidant fugtcreme og hovedbundsmassage samt let make-up.

URTEBOLDE

De thailandske urtebolde indeholder 22 forskellige 100% naturlige urter, som fastholdes i et blødt stykke bomuld. Urteboldene opvarmes før ansigtsmassage med damp, til ca.100 grader. Olierne og de behagelige dufte fra urterne frigives herved under massagen. Effekten er bl.a.: det er afstressende, de heler og plejer huden, stimulerer lymfedrænage, de øger blodtilførslen til huden, som derved har en opstrammende og smidig effekt på huden og huden får et sundere udseende.

Urteboldene gives efterfølgende med hjem (de kan bruges flere gange). 

 

Luksus ansigts- og hovedbundsmassage, 30 min. 395.-

Vi starter behandlingen med rens, varmekompres og peeling.
En god ansigtsmassage kan gøre underværker og bliver ikke uden grund kaldt for ansigtsløftning uden kniv. Regelmæssig ansigtsmassage modvirker for tidlige rynker, mindsker spændingsfurer fremkaldt af stress og hjælper på længere sigt huden til at bevare sin smidighed og elasticitet og dermed sit ungdommelige udseende.

Ansigtet er den legemsdel, hvor vi spænder allermest, både i forbindelse med ansigtsmimik, men især også når vi er stressede. Derfor er ansigtsmassage en dejlig og effektiv behandling til forebyggelse af ældningstegn.
En dejlig og afstressende behandling....

 

Ansigtsbehandling for unge under 18 år, 45 min. 495.-

Selvom du er ung, har du også behov for at pleje din hud, uanset om den er tør eller fedtet. I denne behandling kommer du til at mærke på din hud, hvilken forskel det kan gøre, at man plejer sin hud med de rette produkter, samt lære hvordan du enkelt og let kan lave dine daglige pleje ritualer.
 
Ansigtsbehandlingen omfatter: Afrensning af ansigt og hals, varmekompres, peeling, ansigtsmassage, udrensende og fugtgivende maske samt cremer efter hudtype. Vi afslutter behandlingen med hovedbundsmassage og let make-up.
 

DermaOxy oxygenbehandling, 60 min. pris fra 395.-

DermaOXY Oxygenbehandling, er Danmarks førende oxygenbehandling.
På 60 min får du et yngre og friskere udseende og linjer glattes ud.

DermaOXY ansigtsbehandling, er en meget eftertragtet behandling såvel i Danmark, som i udlandet. Ansigtsbehandlingen holder huden ung, giver huden ny vitalitet, smårynker og mimiske linjer udviskes. Huden føles glat, frisk og fuld af fugtighed. Øger hudens elasticitet og forbedrer hudens udseende. Behandlingen giver et hurtigt og markant løft til huden, på en naturlig måde.

"Oxygenbehandling er en teknik hvor man anvender 90 % komprimeret ilt eller luft under højt tryk, der presser et serum ned i huden (det kan være Hyaluron som er fugtbindende eller Syn som er et naturligt anti-age serum, der afslapper musklerne). Dette er langt mere effektivt end hvis man påfører en almindelig creme. Behandleren anvender en airbrush til at indsluse serummet, således vil man føle et koldt pust i ansigtet.

Som noget helt nyt kan vi indsluse serum med luft og derefter massere serum ned med 90 % ilt med en in2oxy pen, dette gør at serummet kommer dybere ned i huden hvor den mangler fugt, samtidig med at cellerne bliver boostet.
Scanninger viser at collagen scoren kan gå fra 62 til 88, derved ser huden mere fyldig og sund ud efter bare 1 behandling samt fugten stiger voldsomt.

Produkterne er bygget op på planteudtræk, planteolier, aminosyrer, og mineralske salte. Ingen allergener og ingen parabener. 
Der er synlige resultater efter første behandling, men for optimalt resultat anbefales en kur på 6 behandlinger over 6-8 uger.
Derefter kan man vedligeholde behandlingerne med en opfølgende behandling, hver 4-12. uge alt efter hudens beskaffenhed.

Før vi starter selve Oxygenbehandlingen, gives en skøn fodmassage og fodcreme på. Derefter fortsættes med rens og peeling af ansigtet, varmekompres, oxygenboost og der afsluttes med drænerende jewelstone massage og skøn hovedbundsmassage.

Oxygenbehandling ansigt 745.-

Kurforløb på 6 behandlinger 3725.- (du får 1 behandling gratis)

Oxygenbehandling ansigt pr. gang efter endt kurforløb 695.-

Oxygenbehandling som tillæg til anden ansigtsbehandling, 30 min. 395.-

 

Kundeudtalelse:

For ca. 1 1/2 år stiftede jeg for første gang bekendtskab med DermaOxy behandlingen.
Jeg var efterhånden blevet rigtig ked af mit meget trætte, rynkede og matte spejbillede, og jeg synes at jeg konstant så virkelig træt ud. Jeg har altid været flittig med at pleje min hud efter 
alle kunstens regler, men det slog simpelthen ikke til mere og jeg havde brug for noget ekstra hjælp.

Jeg havde leget lidt med tanken om at prøve restylane, men var alligevel ikke glad for tanken om, at noget skulle sprøjtes ind i mit ansigt.

Jeg så, at Pure Nature havde disse DermaOxy behandlinger og efter at have surfet lidt på nettet omkring det, besluttede jeg mig for at give det en chance.

Jeg besluttede mig for et kurforløb på 6 gange, for at få den fulde effekt, og for at kunne vurdere om det virkelig kunne gøre en forskel (jeg var vel nok lidt skeptisk :-)).

Da jeg startede, var der 6 uger til at jeg skulle mødes med min søster og på ferie med hende, og vi skulle faktisk ikke ses inden da. Så jeg kunne jo virkelig teste om behandlingerne virkede, når jeg mødte hende. Hun var godt klar over, at jeg var træt af min tørre hud, og det lidt for matte, trætte look som jeg efterhånden havde fået, og havde også drøftet restylane behandlinger med hende eller alternativt botox - men havde ikke rigtig turdet at tage hul på den del.

Ved første behandling, fik jeg "behandlet" den ene side af ansigtet først, således at jeg kunne se før og efter, allerede ved første behandling. Hold da op, det var vildt ! - Kæmpe forskel på den ene og den anden side af ansigtet, allerede der.
Behandlingen i sig selv er dejlig afslappende (selv "luftmaskinens" prustelyde virker søvndyssende efter et stykke tid).
Jeg kunne virkelig mærke at der skete noget med min hud undervejs, og fik sådan en opløsende lethed i ansigtet under behandlingen.

1. behandling varede 4-5 dage, og så begyndte mit lidt trætte look at vende tilbage, så jeg var glad for at skulle afsted allerede ugen efter igen. Og sådan fortsatte jeg i 6 uger. Behandlingerne begyndte at have deres effekt længere og længere for hver gang og de sidste par gange, var jeg ikke tilbage på udgangspunktet inden at jeg fik behandlingen igen.

Allerede efter min 3 behandling kunne jeg se at folk begyndte at kigge på mig, som om at noget var anderledes og nogle spurgte faktisk om jeg havde fået ny frisure 

Ingen tvivl om, at det ikke kun var mig selv, som kunne se en forandring.

Da jeg mødte min søster i lufthavnen efter de 6 uger var jeg jo noget spændt på hendes reaktion og der gik da heller ikke ret lang tid, før at hun siger "aj, helt ærligt - har du fået restylane eller hvad?"

Siden da, har jeg besøgt Pure Nature og  fået en DermaOxyg behandling ca. hver 6-8 uge (nogle gange 2 med lidt kortere interval, hvis min hud er meget tør), og jeg kunne ALDRIG drømme om at kaste mig ud i  hverken restylane eller botox nu.

Jeg har, og vil anbefale det til alle som trænger til et friskere look, men pas på - det er vanedannende.

Rikke, 47 år.


 

Rul dig til en smuk og sund hud med Dermaroller

Med alderen bliver huden tyndere og gendannes langsommere. Som supplement til den professionelle oxygenlift behandling, kan du behandle ansigt og hals hjemme med Dermaroller. Disse hjemmerulninger vil give synlig forbedring af hudens udseende og struktur.

Behandlingen skal udføres blidt og uden tryk – man skal blot lade rullen gøre arbejdet. Rullens 192 fine nåle har en længde på ca. 0,20 mm, hvilket giver en helt smertefri behandling uden risiko for at skade huden. Efter behandlingen påføres DermaOxy Intensive Serum som øjeblikkeligt tilfører fugt til huden.

DermaOxy Intensive Serum har et meget højt indhold af Hyaluronsyre, der tilfører og binder fugtighed i huden samt øger hudens elasticitet og blødhed. Brug af Intensive Serum fremmer kollagen produktionen, modvirker aldrende hud og beskytter mod fugttab i hudcellerne.

Du kan anvende dermaroller både i ansigt, på decolté, på strækmærker, håndryg m.v. En behandling med dermaroller er 100 % naturlig. Huden reparerer sig selv og skaber selv det fine resultat.

Fordele ved Dermaroller:
 
- Fjerner de døde hudceller 
- Reducerer rynker og fine linjer
- Lysner og reducerer ar og akne ar 
- Udjævner pigment pletter og forskelle i huden 
- Forbedrer optagelsen af næring til huden med op til 200 gange 
- Porerne bliver mindre synlige 
- Huden får en yngre og mere sund glød 
- Reducerer strækmærker markant 
- Reducerer eller fjerner appelsinhud markant 
- Forøger blodgennemstrømningen

Ved regelmæssig brug af din Dermaroller vil du hurtigt se et resultat. Huden bliver friskere og yngre at se på. Du vil få meget mere ud af dine ansigts- og/eller krops produkter. Den er meget nem at bruge og vi viser gerne hvordan, evt. under en behandling.

Køb et Dermaroller hjemmekit bestående af en Dermaroller og en intensive serum til kun 699.-

Dermarolleren koster alene 349.-
Intensive serum koster alene 499.-

- Tag gerne din Dermaroller med til din oxygenlift- eller ansigtsbehandling for at øge effektiviteten af behandlingen. Det koster ikke ekstra, når først du har købt din Dermaroller.

BOOK TID ONLINE

Book en tid til ansigtsbehandling aller anden forkælelse i vores online booking.

Find en tid