Bøger

Beauty Foods

Inspiration til en sund og varieret kost, som giver velvære og smuk hud

Beskrivelse:

Sund kost er ikke kun vigtig for at have et godt helbred - hvad vi spiser og drikker spiller også en afgørende rolle for vores udseende.  

Ja, du kan spise dig smukkere! I denne bog bliver du klogere på emnerne beauty foods og super foods, samt på hvilke fødevarer og sunde fedtstoffer, der bidrager til at give din hud en flot glød indefra. 

Beauty Foods er kort sagt den ultimative guide til Laura Bonnés fødevarefavoritter, som fremhæver din indre og ydre skønhed. 

Forfattere: Laura Bonné & Sally Walker

330,00 DKK

Bøger om beauty foods, hudpleje, spa og skønhedsritualer

Laura Bonné driver den luksuriøse og eftertragtede spa, Amazing Space, på det femstjernede Hotel d'Angleterre i København. 

Ud over at være uddannet kosmetiker, spaindehaver, og vinder af flere priser ved Danish Beauty Award er Laura Bonné også forfatter og medforfatter til flere bøger om sparitualer, hudpleje og beauty foods, hvori hun giver råd og vejledning om, hvordan du booster hudens skønhed såvel indefra som udefra.

"Skønhedspleje skal være en hverdagsting og ikke en fin krukke, vi kun lejlighedsvis griber ud efter, fordi vi ikke nænner andet, når den er for fin og for dyr." Laura Bonne, Børsen 12.07.2012

Her finder du følgende bøger:

Amazing Spa af Laura Bonné
Beauty foods
Din babys hud- og kropspleje
Mig og min dejlige hud af Laura Bonné
Skønhedsritualer af Laura Bonné