Te & Kosttilskud

Bio Balance Beauty Nutrition – 90 stk.

Tabletten består af organisk bundne mineraler, vitaminer der bidrager til at vedligeholde huden. Indeholder ydermere probiotika samt vegetabilske ekstrakter fra broccolispirer, brændenælde, havtorn og Gotu kula der er kendt fra brug i ayurvedisk medicin. Anbefales generelt ved inflammation og rosacea. Gotu Kula er kendt fra gammel tid som den ”livsforlængende urt” der holder kroppen ungdommelig.

I Ayuervedisk brug anvendes den til alt fra at fremme heling af ar og sår, lindring af inflammation og modvirker oxidativ stress. Ydermere er urten kendt for at kunne stimulere syntesen af både lipider, proteiner, hyaluronsyre og kondroitiusulfat (findes i bindevævet) - og således holde huden ungdommelig.

Probiotika styrker hudens immunsystem og lindrer inflammation. Vitamin B6 og B12 fremmer cellevækst af hudens bindevæv samt styrker hår og negle.

Indtages med fordel om aftenen da kombinationen af B6 og magnesium siges at fremme god søvn.

Amazing Space Beauty Nutritions er en helt ny serie af suveræne kosttilskud, der gavner den indre skønhedspleje, og booster din energi. Produkterne består af organiske vitaminer, mineraler, omega-fedtsyrer, vegetabilske ekstrakter og urter, der giver smuk hud, glansfuldt hår, stærke negle, mere energi, bedre fordøjelse og en bedre søvn. De dækker det daglige behov for vitaminer og mineraler, styrker kroppen indefra, fylder kroppens depoter med energi og styrker immunforsvaret.

Du kan med fordel også købe Bio-Cleanse til at indtage om morgenen, samt Bio-Active til at indtage om dagen, så er du fuldt dækket ind på vitaminer og mineraler.

Indhold 90 stk. til 3 mdr. forbrug.

450,00 DKK

Kosttilskud & te fra Amazing Space, som booster din huds glød indefra

Amazing Space er en intelligent hudplejeserie med såvel cosmeceutiske som nutriceutiske produkter. Det vil sige, at du i Amazing Space's produktserie såvel finder kosttilskud, som booster din hud indefra, som cremer og produkter, som plejer din hud udefra. Dette giver din hud langt bedre muligheder for at regenerere og bevare eller genvinde sin naturlige glød.

Prøv f.eks. den grønne te TIMELESS, verdens ældste skønhedsmiddel med anti-inflamatorisk effekt, som desuden bidrager til at mindske rynker og fine linjer, eller PURENESS te med urter som bukkehornsfrø, anis, lakridsrod og fennikel, som virker udrensende.

I denne produktkategori finder du også vitamintilskud med bl.a. vitamin A, B2, B3, selen og biotin, som medvirker til at holde huden glat og spændstig.

Bemærk også produktet OIL INFUSION, som er rigt på både antioxidanter og omega, og som både kan anvendes direkte på hudens samt indtages i f.eks. et glas vand eller en smoothie. Et sandt multiprodukt!