Te & Kosttilskud

D-Stress 90stk

D-Stress er et 100% organisk kosttilskud, som virker beroligende på huden og nervesystemet. Kosttilskuddet indeholder urten, sarsparilla, som virker anti-inflammatorisk og bidrager til at genoprette hudens balance.

Dette kosttilskud indeholder også gurkemeje, som virker udrensende, samt vitaminerne B6, B9, B12 og D, som virker styrkende på knogler, tænder samt hud, hår og negle.

Proteinet fra kakao, thypofan, bidrager til at regulere kroppens søvnhormoner.

Pakkens 90 tabletter svarer til 90 dages forbrug.

OBS: Sælges til 300,- så længe lager haves, da D-Stress har skiftet navn, så der tages forbehold for udsolgte varer.

300,00 DKK 450,00

Kosttilskud & te fra Amazing Space, som booster din huds glød indefra

Amazing Space er en intelligent hudplejeserie med såvel cosmeceutiske som nutriceutiske produkter. Det vil sige, at du i Amazing Space's produktserie såvel finder kosttilskud, som booster din hud indefra, som cremer og produkter, som plejer din hud udefra. Dette giver din hud langt bedre muligheder for at regenerere og bevare eller genvinde sig naturlige glød.

Prøv f.eks. den grønne te, verdens ældste skønhedsmiddel med anti-inflamatorisk effekt, som desuden bidrager til at mindske rynker og fine linjer, eller en D-TOX te med bl.a. urter, bukkehornsfrø og fennikel, som virker udrensende.

I denne produktkategori finder du også vitamintilskud med bl.a. vitamin A, B2, B3, selen og biotin, som medvirker til at holde huden glat og spændstig.

Bemærk også produktet OIL INFUSION, som er rigt på både antioxidanter og omega, og som både kan anvendes direkte på hudens samt indtages i f.eks. et glas vand eller en smoothie. Et sandt multiprodukt!