Panpuri

100 % naturlige dufte fra rene æteriske planteolier og planteudtræk

Pañpuri tror på, at vores krop, sjæl og miljø er sindrigt og tæt forbundet. De har set hvordan deres bedsteforældre hyldede naturen ved at behandle sig selv med årtusindgamle urter fra Østen: Blomsterolier, knuste rødder og andre ældgamle naturlige helbredende metoder, viderebragt fra generation til generation.

Hos Pañpuri, er det deres ønske at vække den tro til live, som deres bedsteforældre havde på naturens helbredende og mystiske kræfter. Kræfter, som er dybt rodfæstet i Østens årtusindgamle filosofi. En filosofi, der anerkender fysisk, mental og spirituel velvære som gensidigt afhængige af hinanden.

Filosofi:
Ligesom vores forfædre tror de på, at vores krops velvære er direkte påvirket af vores sjæls velbefindende og vores omgivelser. Sand skønhed er mere end bare overfladisk og kommer dybt inde fra kroppen og sjælen. Hvis vi kommunikerer med vores sjæl og deler vores glæde og medfølelse med mennesker omkring os, vil vores krop lytte og stråle. De tror også på, at vores sanser er en indgang til vores sjæl.

Betydningen af ”Pañpuri”:
Pañña betyder visdom, mens Puri er et palads og et helligt valfartssted. På nogle af Østens sprog betyder Puri også at løsne noget op, som har været bundet, og at gøre det ukendte kendt ved at se løsninger. Pañpuri er således et udtryk for et sted, hvor vi vækkes til den perfekte balance og harmoni mellem vores indre og ydre jeg og vores omgivelser.

Produkterne:
De ønsker at dele de vidunderlige hemmeligheder bag Østens urter, som er viderebragt til os. Derfor har de skabt en enestående række af spa-inspirerede produkter og produkter til personlig pleje, som tilbyder: 

  • Top-til-tå forkælelse, holistisk velvære, de reneste naturlige urter fra Østen tilført en helbredende filosofi, dynamisk sensualitet og spirituel pleje.
  • 100 % naturlige dufte fra rene æteriske planteolier og planteudtræk. Ingen parfumetilsætning.
  • Kun naturlige ingredienser.